My weekend #2

8:13 PM

Hola

Last weekend ada buat 2 aktiviti. Saturday i'm working with outpost - part time as smurfs. At KLCC and at Rawang. Penat jugak la. Sampai Bangsar dah malam. I park my car at Outpost office.


Then, Sunday, i join Music Color Run 3km . je. haha. Have to wake up early. 6am keyh. Dah bangun awal, tapi..ngntok. tido lagik 10minit. haha! Then bangun, solat. then pergi terus Encorp Strand Mall. 1st time i join event lari lari ni. I sampai je, ramai dah start lari and comot dengan serbuk warna.


even we didn't know each other, diorang selamber je baling serbuk warna tu. Kat sesape je lah. i try elak kot. lari. haha. Melo, bahia and opie jahat giler. terok aku kena. haha! well, i really enjoy that event. Dapat medal jugak. Opie p gigit medal, apa kau ingat itu emas tulen. perangai.haha!


Esoknya isnin, demam. tak pergi kerja. haha. sorry gais( officemate ) i kecundang terlantar atas katil lepas telan panadol. tapi takde la terlantar sepanjang hari, dah oke sket, bukak laptop,on game.haha! tapi jugak kena suruh pergi pasar. aaaaa~ 
Tapi tak best plak bila dee tak dapat join last minit. tapi jugak, issokey. next time. Kalau larat pergi lagik. haha. My schedule this month almost full. Nak pergi Sunway Lagoon!! before my passport sunway expired. nya! nya~


You Might Also Like

0 comments